Människor som hjälper människor.

Socionombemanning med ett tydligt syfte. 

Vårt syfte är att förhindra kompetensbrist i organisationer som hjälper människor i behov.

Vi arbetar från vårt kontor i Umeå men våra konsulter hjälper socialtjänster i hela Sverige. 

Uppdragsförfrågan

Här kan du fylla i en uppdragsförfrågan enkelt via vårt formulär.

Frågor & Svar

Här kan du få svar på vanliga frågor.

Här är några anledningar till att välja oss som leverantör för din socionombemanning.

 

Våra konsulter är personliga & självgående

Vi vill ta vara på varje människas unika egenskaper och personlighet. Vi tror att människor gör bättre från sig när de har möjlighet att vara sig själva. Därför rekryterar vi människor som är experter inom sitt område och är trygga i sin kompetens. Ni har därav alltid möjlighet att lära och utveckla er verksamhet tillsammans med våra konsulter.

 

Vi har engagemang

Vi kommer gå över berg för att försöka lösa era kompetensbehov. Genom innovativt tänkande försöker vi alltid hitta olika alternativ för att ni ska kunna sköta er verksamhet med full bemanning.

 

Din trygghet är viktig för oss

Vi vill att du som kund ska vara trygga med att anlita oss som samarbetspartner. Därför har vi kollektivavtal, ansvarsförsäkringar samt följer bemanningsföretagens allmänna bestämmelser. Detta innebär att vi tar fullt ansvar för våra konsulter samt för våra avtalade samarbeten tillsammans med er.

Vår process

v

Vi gör en första avstämning kring vilket uppdrag som ni behöver hjälp med.

b

Vi går igenom vår konsultbank för att matcha ert uppdrag.

Om vi inte hittar kompetensen i vår konsultbank gör vi en sökning på arbetsmarknaden.

N

Vi levererar en konsult som matchar ert behov.

Socionombemanning

Vi tillhandahåller socionombemanning inom dessa områden.

Socialsekreterare

Våra konsulter har erfarenhet av Barn & unga, LSS, Ekonomiskt bistånd, SoL, integration och utvecklingsprocesser inom socialtjänsten.

Kuratorer

Vi tillhandahåller kuratorer till skolverksamhet eller annan verksamhet. Kuratorsrollen är komplex och kräver erfarenhet och mandat. Vi har mycket erfarna kuratorer i vårt nätverk som kan arbeta heltid eller deltid efter din organisations behov.

Chefer inom socialt arbete

Har din organisation svårt att rekrytera chefer inom socialt arbete är ni varmt välkommen att höra av er till oss. Vi har ett brett kontaktnät med konsulter som har lång erfarenhet som ledare inom socialtjänsten.

Sommarkonsult

Har din organisation svårt att hitta personal över sommaren? Vi får in många ansökningar från socionomer som är nyexaminerade eller har några års erfarenhet av arbete som socialsekreterare. Skulle din organisation vilja ta in en junior socionomkonsult för att täcka sommarmånaderna har vi ett förslag på samarbete där både din organisation och konsulten får rätt förutsättningar för uppdraget.

Om din organisation har ett behov som inte nämns ovan är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Vi har ett brett nätverk av socionomer som är specialister inom många andra områden.

Seminarier

Vi erbjuder två utvecklande och effektivtetshöjande seminarier till er personalgrupp. Klicka nedan för att läsa mer om seminarierna.

Om din organistaion är intresserad av något av seminarierna berättar vi gärna mer om hur ett upplägg skulle passa er verksamhet. Vi kan även erbjuda anpassande seminarier efter ert behov. Ni hittar våra kontaktuppgifter längst nedan.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för arbetsgivare.

I nyhetsbrevet skickar vi ut relevant information om socialt arbete och dess utveckling. Vi skickar alltid med information om de kompetenser som finns i vår konsultbank.

Är du intresserad av socionombemanning eller seminarier till er organisation? 

 

Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss! 

 

090-34 00 140
info@curanord.se