Här hittar du nyttig information för dig som är eller ska bli konsult.

Tidrapportering

Vi använder tidrapporteringssystemet Fortnox. För att logga in till din tidrapportering trycker du på länken nedan.

Din utveckling

Nedan hittar du information om hur vi arbetar med kompetensutveckling, friskvård och handledning.

Viktiga dokument

Vi är medlemmar i bemanningsföretagen. Nedan hittar du viktiga dokument, avtal och information om de försäkringar och pensionsavsättningar som gäller för våra konsulter.

Tidrapportering

Tidrapportering ska vara enkel och tillgänglig. Vi använder Fortnox vilket är mycket enkelt att använda. Innan du börjar ditt uppdrag går vi igenom hur du fyller i tidrapporter samt avvikelser.

 

Din utveckling är viktig för oss!

Kompetensutveckling

På Cura Nord har du som socionomkonsult en budget på 5000 kronor per år att använda till utbildning, inspiration eller annan aktivitet som kan stärka din kompetens.Det är viktigt att drivkraften för utveckling kommer från dig. Vår roll är att förverkliga din potential genom att kunna ge dig resurser och nätverk i din roll som socionomkonsult.

Friskvård

Som konsult på Cura Nord har du givetvis friskvårdsbidrag! Vi erbjuder 3000 kronor per år som du kan använda till friskvårdsrelaterade aktiviteter. Du kan till exempel använda din friskvårdspeng till aktiviteter som har inslag av träning, eller andra aktiviteter som fungerar avstressande/avslappnande. Bra va?

Handledning

Som socionomkonsult på Cura Nord har du tillgång till handledning minst en gång i månaden. Vi erbjuder dels ärendehandledning via kompetenta handledare, dels handledning via legitimerade psykologer. När du blir anställd får du kontaktuppgifter och information hur du bokar in din egen handledning.

Våra försäkringar för dig

Collectum

Vi gör pensionsavsättningar enligt ITP 1 via Collectum. Vill du veta mer om vad ITP 1 innebär kan du gå in på www.collectum.se

Alecta

Vi har tecknat en TGL (Tjänstegrupplivförsäkring) via Alecta. Försäkringen är en trygghet för familjen om du som anställd skulle gå bort innan din pension. Du kan läsa mer om TGL på www.alecta.se

Fora

Via Fora har vi tecknat två försäkringar.

  1. TFA (Trygghetsförsäkring vid arbetsskada) du kan läsa mer om TFA på www.fora.se
  2. TRR (Omställningsstöd) du kan läsa mer om TRR och omställingsstöd på www.trr.se

Kollektivavtal

Kollektivavtal Akademikerförbunden

Löneavtal Akademikerförbunden

Här sitter vi

Cura Nord bemanning & rekrytering AB

c/o Great Hub

Kungsgatan 67 B

903 26, Umeå

Orgnr: 559082-3935

090-34 00 140

info@curanord.se