Socionomkonsulter hjälper människor i behov

Vår vision är att det inte ska finnas kompetensbrist i organisationer som hjälper människor i behov.

Som socionom är du en viktig del av det svenska samhället och just du har möjlighet att hjälpa människor i behov.

Tillsammans med dig som socionomkonsult kan vi skapa bättre förutsättningar för både människor och organisationer i Sverige.

Befintliga uppdrag

Här kan du läsa mer om våra befintliga uppdrag.

Här är några anledningar till att välja oss som arbetsgivare.

Engagerad arbetsgivare

På kontoret brukar vi skämta att “vi skulle dö för våra konsulter”. Vi hoppas undvika denna situation. Men vi kommer göra allt för att du ska trivas som socionomkonsult på Cura Nord. Oavsett om det gäller uppdragets utformning, resor, boende eller vad som helst annat som hjälper dig i din vardag.

Du vill vara dig själv

Cura Nord vill ta vara på varje människas unika egenskaper och personlighet. Som ett litet företag ser vi dig för den du är och vad du kan bidra med för att hjälpa andra människor.

Trygghet

Du ska känna dig trygg hos oss. I din anställning, utveckling och på arbetet. Därför har vi kollektivavtal, försäkringar, tydlig arbetsmiljöuppföljning och extern handledning för att du ska känna dig trygg i rollen som konsult.

Jag har känt mig uppskattad under arbetet hos Cura Nord, fått snabba svar vid frågor och de har lyssnat intresserat vid utvärdering. De gör hela tiden allt för att uppdragstagaren ska trivas på sin arbetsplats.

Maud

Socionomkonsult, Cura Nord

Cura Nord har visat ett stort personligt engagemang i mig som konsult. De tar tillvara min kompetens och hjälper mig att utvecklas. Cura Nord är noga med att följa upp med kunden, att kunden är nöjd med mitt arbete och att jag får feedback. Vi har också roligt tillsammans och de skapar en känsla av tillhörighet, vilket är viktigt för mig.

Maria

Socionomkonsult, Cura Nord

Rollen som socionomkonsult

Vi söker dig som har erfarenhet inom dessa områden.

Socialsekreterare

Vi söker socialsekreterare inom alla områden av socialtjänsten. Det finns ett stort behov av socialsekreterare där kommuner och andra arbetsgivare har svårt att tillsätta tjänster. Vi söker både generalister samt specialister inom alla områden.
I dagsläget är det ett stort behov av utredare inom barn och unga samt LSS-handläggare bland våra uppdragsgivare. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att veta mer om att arbeta som socionomkonsult.

Integrationsarbete

Har du erfarenhet av att arbeta med integration och flyktingfrågor är du välkommen att kontakta oss. Vi ser stora möjligheter att arbeta med integration efter den stora flyktingvåg som varit. Vi vill hjälpa våra kunder att ta vara på potentialen i våra nya svenskar.

Kuratorer

Vi söker dig som arbetat som kurator och har erfarenhet inom både skola och vuxenverksamhet. Din kompetens att vägleda är en stor tillgång för våra kunder.

Chefer inom socialt arbete

Vi söker dig som vill arbeta som chefskonsult inom socialtjänst, äldreomsorg eller i privat sektor.

Utredare inom kriminaltjänst

Har du erfarenhet att arbeta som utredare inom polisen är vi väldigt intresserade av att få kontakt med dig. Socionomers utredningskompetens ser vi som en stor tillgång för polisens arbete!

Nyexaminerad

Du är framtidens socionom! Som nyexaminerad kan det vara svårt att komma in på arbetsmarknaden. Hör av dig till oss så ska vi göra vårt bästa för att ge dig förutsättningar till arbete och kompetensutveckling.

På Cura Nord skapar vi en enkel vardag för dig!

Socionomkonsult hos Cura Nord

Cura Nord ska vara det självklara valet för dig som socionomkonsult. Vi arbetar stenhårt för att ge dig de bästa förutsättningarna att hjälpa andra. Vi gör det genom att strukturerat följa upp din arbetsmiljö, erbjuda kompetensutvecklingsinsatser samt erbjuda handledning av professionella psykologer och erfarna socionomer.

What's in it for me?

Som socionomkonsult har du friheten att arbeta på andra platser, under flexibla tider med en högre ersättning. Du kan välja om du vill arbeta under längre eller kortare uppdrag. Dina preferenser avgör vilka uppdrag som vi presenterar för dig. Därför använder vi oss av individuell ersättning baserad på erfarenhet, flexibilitet och drivkraft.

Cura Nord tar ansvar

Cura Nord är medlemmar i arbetsgivarorganisationen bemanningsföretagen. Detta innebär att vi skrivit kollektivavtal med Akademikerförbunden & Unionen som reglerar våra anställningsavtal. Vi har alla försäkringar som ger dig som konsult trygghet via Alecta och Fora. Dessutom gör vi tjänstepensionsavsättningar via Collectum till alla våra socionomkonsulter.  

Vill du veta mer om vad det innebär att arbeta som socionomkonsult på Cura Nord? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Joakim Södermark

Joakim Södermark

Konsultchef

090-34 00 141

joakim.sodermark@curanord.se

Lina Forsberg

Lina Forsberg

Konsultchef

090-34 00 143

lina.forsberg@curanord.se

Maria Hollström

Maria Hollström

Utvecklingsledare

090-34 00 142

maria.hollstrom@curanord.se