Socionomkonsulter hjälper människor i behov

Vår vision är att det inte ska finnas kompetensbrist i organisationer som hjälper människor i behov. Som socionom är du en viktig del av det svenska samhället och just du har möjlighet att hjälpa människor i behov! Vår specialitet ligger i att rekrytera dig som är erfaren och självgående som socionomkonsult och matcha din kompetens mot rätt uppdrag. Vi strävar efter att underlätta ditt arbete så mycket som möjligt, genom goda anställningsvillkor, trygghet och engagemang, så att du kan fokusera på det viktiga: att hjälpa människor i behov. 

Tillsammans med dig som socionomkonsult kan vi skapa bättre förutsättningar för både människor och organisationer i Sverige.

Befintliga uppdrag

Här kan du läsa mer om våra befintliga uppdrag.

Här är några anledningar till att välja oss som arbetsgivare.

 

Engagerad arbetsgivare

På kontoret brukar vi skämta att ”vi skulle dö för våra konsulter”. Vi hoppas undvika denna situation, men vi kommer göra allt för att du ska trivas som socionomkonsult på Cura Nord. Oavsett om det gäller uppdragets utformning, resor, boende eller vad som helst annat som hjälper dig i din vardag.

 

Du vill vara dig själv

Cura Nord vill ta vara på varje människas unika egenskaper och personlighet. Som ett litet företag ser vi dig för den du är och vad du kan bidra med för att hjälpa andra människor.

 

Trygghet

Vi är ett auktoriserat bemanning- och kompetensföretag. Därav har vi kollektivavtal, försäkringar, tydlig arbetsmiljöuppföljning och extern handledning för att du ska känna dig trygg i rollen som konsult.

Jag har arbetat som socionomkonsult i mer än 2 år och har haft uppdragsanställningar hos fyra olika bolag, Cura Nord har jag haft tre uppdrag hos under denna tid. Cura Nord har en närhet till sina konsulter som är oslagbar, de värnar om och gör sitt yttersta för att jag ska ha goda förutsättningar att trivas samt fullgöra de förväntningar som arbetsgivaren har på mig under uppdragstiden. Till dig som vill arbeta som socionomkonsult kan JAG varmt rekommendera Cura Nord som arbetsgivare!

Petra

Socionomkonsult, Cura Nord

Cura Nord har visat ett stort personligt engagemang i mig som konsult. De tar tillvara min kompetens och hjälper mig att utvecklas. Cura Nord är noga med att följa upp med kunden, att kunden är nöjd med mitt arbete och att jag får feedback. Vi har också roligt tillsammans och de skapar en känsla av tillhörighet, vilket är viktigt för mig.

Maria

Socionomkonsult, Cura Nord

 

Jag har känt mig uppskattad under arbetet hos Cura Nord, fått snabba svar vid frågor och de har lyssnat intresserat vid utvärdering. De gör hela tiden allt för att uppdragstagaren ska trivas på sin arbetsplats.

Maud

Tidigare socionomkonsult, Cura Nord

Det bästa med Cura Nord är den uppbackning man får som anställd, att arbeta som konsult är ofta ensamt i kombination med tunga ärenden. Då är det extra viktigt att ha chefer som du kan vända dig till vid behov och som stöttar dig som konsult.

Lotta

Tidigare socionomkonsult, Cura Nord

 

Rollen som socionomkonsult

Vi söker dig som har erfarenhet inom dessa områden.

Socialsekreterare

Vi söker socialsekreterare inom alla områden av socialtjänsten. Det finns ett stort behov av socialsekreterare där kommuner och andra arbetsgivare har svårt att tillsätta tjänster. Vi söker både generalister samt specialister inom alla områden.
I dagsläget är det ett stort behov av utredare inom barn och unga samt LSS-handläggare bland våra uppdragsgivare. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att veta mer om att arbeta som socionomkonsult.

Kuratorer

Vi söker dig som arbetat som kurator och har erfarenhet inom både skola och vuxenverksamhet. Din kompetens att vägleda är en stor tillgång för våra kunder.

Utbildare/Handledare

Skriv text här. 

Chefer inom socialt arbete

Vi söker dig som vill arbeta som chefskonsult inom socialtjänst, äldreomsorg eller i privat sektor.

Biståndshandläggare

Ändra denna text!

Föreläsare

Skriv text här. 

Intresserad vad det innebär att arbeta som socionomkonsult på Cura Nord?

Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Joakim Södermark

Joakim Södermark

Konsultchef

Lina Forsberg

Lina Forsberg

Konsultchef

Oliver Tidblad

Oliver Tidblad

Konsultchef

Hampus Alsenmyr

Hampus Alsenmyr

Konsultchef