top of page
Bild-Anställda.jpg

Nyttig information för dig som är eller ska bli konsult

TIDRAPPORTERING

Vi använder tidrapporteringssystemet Fortnox. För att logga in till din tidrapportering trycker du på länken nedan.

DIN UTVECKLING

Nedan hittar du information om hur vi arbetar med kompetensutveckling, friskvård och handledning.

VIKTIGA DOKUMENT

Vi är medlemmar i bemanningsföretagen. Nedan hittar du viktiga dokument, avtal och information om de försäkringar och pensionsavsättningar som gäller för våra konsulter.

Tidrapportering

Tidrapportering ska vara enkel och tillgänglig. Vi använder Fortnox vilket är mycket enkelt att använda. Innan du börjar ditt uppdrag går vi igenom hur du fyller i tidrapporter samt avvikelser.

aron-visuals-BXOXnQ26B7o-unsplash.jpg

Din utveckling är viktig för oss!

KOMPETENSUTVECKLING

På Cura Nord har du som socionomkonsult en budget på 5000 kronor per år att använda till utbildning, inspiration eller annan aktivitet som kan stärka din kompetens. Det är viktigt att drivkraften för utveckling kommer från dig. Vår roll är att förverkliga din potential genom att kunna ge dig resurser och nätverk i din roll som socionomkonsult.

FRISKVÅRD

Som konsult på Cura Nord har du givetvis friskvårdsbidrag! Vi erbjuder 3000 kronor per år som du kan använda till friskvårdsrelaterade aktiviteter. Du kan till exempel använda din friskvårdspeng till aktiviteter som har inslag av träning, eller andra aktiviteter som fungerar avstressande/avslappnande. Bra va?

HANDLEDNING

Som socionomkonsult på Cura Nord har du tillgång till handledning minst en gång i månaden. Vi erbjuder dels ärendehandledning via kompetenta handledare, dels handledning via legitimerade psykologer. När du blir anställd får du kontaktuppgifter och information hur du bokar in din egen handledning.

VÅRA FÖRSÄKRINGAR FÖR DIG

Hej anställd,
ladda ned dina avtal från Akademikerförbunden

bottom of page