top of page
geran-de-klerk-qzgN45hseN0-unsplash.jpg

Socionombemanning med ett tydligt syfte

Varför välja oss som leverantör för din socionombemanning?

VÅRA KONSULTER ÄR PERSONLIGA & SJÄLVGÅENDE

Vi vill ta vara på varje människas unika egenskaper och personlighet. Vi tror att människor gör bättre från sig när de har möjlighet att vara sig själva. Därför rekryterar vi människor som är experter inom sitt område och är trygga i sin kompetens. Ni har därav alltid möjlighet att lära och utveckla er verksamhet tillsammans med våra konsulter.

VI HAR ENGAGEMANG

Vi kommer gå över berg för att försöka lösa era kompetensbehov. Genom innovativt tänkande försöker vi alltid hitta olika alternativ för att ni ska kunna sköta er verksamhet med full bemanning.

DIN TRYGGHET ÄR VIKTIG FÖR OSS

Vi vill att du som kund ska vara trygga med att anlita oss som samarbetspartner. Därför har vi kollektivavtal, ansvarsförsäkringar samt följer bemanningsföretagens allmänna bestämmelser. Detta innebär att vi tar fullt ansvar för våra konsulter samt för våra avtalade samarbeten tillsammans med er.

Vi tillhandahåller
socionombemanning inom dessa områden

Våra socionomkonsulter har lång erfaren av arbete inom sin profession och är självgående, trygga och engagerade för att klara av uppdraget som konsult i er verksamhet. Om ni har behov på heltid, deltid eller enstaka utredningar.

Vi tillhandahåller konsulter inom följande områden:

Barn och unga (BoU), ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd, familjerätt, vuxen/missbruk, socialpsykiatri, ensakommande, biståndshandläggare inom SoL, LSS-handläggare, familjehemssekreterare, integration och utvecklingsprocesser inom socialtjänsten m.m.

SEMINARIUM

Klarspråk inom socialtjänsten

Ger ökad skrivlust och bättre samarbeten

oscar-nilsson-FW0WgMjWphI-unsplash (1).jpg

SEMINARIUM

Riktad uppmärksamhet på arbetsplatsen

Minskar stress, oro och skuld känslor

nicholas-selman-p0TUwpMsEz4-unsplash.jpg

Nyhetsbrev för arbetsgivare

Tack för att du prenumererar!

bottom of page