top of page
dominik-lange-VUOiQW4OeLI-unsplash_edited.jpg

Socionomkonsulter hjälper människor i behov

Vår vision är att det inte ska finnas kompetensbrist i organisationer som hjälper människor i behov. Som socionom är du en viktig del av det svenska samhället och just du har möjlighet att hjälpa människor i behov! Vår specialitet ligger i att rekrytera dig som är erfaren och självgående som socionomkonsult och matcha din kompetens mot rätt uppdrag. Vi strävar efter att underlätta ditt arbete så mycket som möjligt, genom goda anställningsvillkor, trygghet och engagemang, så att du kan fokusera på det viktiga: att hjälpa människor i behov.

Tillsammans med dig som socionomkonsult kan vi skapa bättre förutsättningar för både människor och organisationer i Sverige.

Varför välja oss som arbetsgivare?

ENGAGERAD ARBETSGIVARE

På kontoret brukar vi skämta att

”vi skulle dö för våra konsulter”.

Vi hoppas undvika denna situation, men vi kommer göra allt för att du ska trivas som socionomkonsult på Cura Nord. Oavsett om det gäller uppdragets utformning, resor, boende eller vad som helst annat som hjälper dig i din vardag.

DU VILL VARA DIG SJÄLV

Cura Nord vill ta vara på varje människas unika egenskaper och personlighet. Som ett litet företag ser vi dig för den du är och vad du kan bidra med för att hjälpa andra människor.

TRYGGHET

Vi är ett auktoriserat bemanning- och kompetensföretag. Därav har vi kollektivavtal, försäkringar, tydlig arbetsmiljöuppföljning och extern handledning för att du ska känna dig trygg i rollen som konsult.

Vi söker dig med denna erfarenhet

Vi söker socialsekreterare inom alla områden av socialtjänsten både som kan arbeta heltid, deltid eller bara med enstaka utredningar. Vi söker dig med erfarenhet inom alla områden såsom Barn och unga (BoU), familjerätt, vuxen/missbruk & ekonomiskt bistånd/försörjningsstöd.

Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av ett veta mer om att arbeta som socionomkonsult och om våra uppdrag som kan passa just dig.

bottom of page